Антифейкова інтелектуальна гра

28 травня 2024 року у бібліотеці ДНЗ «Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області» здобувачі освіти успішно і з користю подолали 4 раунди гри. Учасники гри побачили, як працюють фейки, що  стосуються тверджень про рекорди, які встановила або не встановила Україна і українці, і якими б нам хотілося  пишатися; як за допомогою спеціальної мови нас вводять в оману; порозгадували ребуси, а також вчилися  розрізняти фотофейки, згенеровані штучним інтелектом.

Відповіді учасників оцінювало медіаграмотне, об’єктивне та справедливе журі у складі Наталії Музирі, практичного психолога ліцею та Ніни Івасенко, завідувачки бібліотеки-філіалу № 2 Ніжинської централізованої бібліотечної системи.

Перемогу отримала команда «Пумба», яка набрала 19 балів. Вітання переможцям! Дякуємо всім за участь і робимо висновок: все, що ми бачимо, чуємо та читаємо варто сприймати та оцінювати критично.

Ми вдячні автору Альоні Романюк  і організаторам освітнього курсу “НотаЄнота», який проведений за підтримки Фонду «Партнерство задля стійкості України»!»

10 жовтня – День ментального здоров’я. Здобувачі освіти ДНЗ “НПАЛЧО”, під керівництвом психологині Наталії Музирі та за сприянням викладачки Наталії Калініченко відзначили цей день піклуванням про психологічний стан та долучилися до Всеукраїнського флешмобу – практики “Моментал” – момент турботи про себе.

10. 10. 24 психологом ДНЗ «НПАЛЧО» було проведено годину спілкування з елементами тренінгу на тему “Ти як? Ментальне здоров’я» Захід присвячений Всесвітньому дню психічного здоров’я. В наш час культура ментального здоров’я важлива, як ніколи. Учні набули навички подолання стресу, навчились піклуватися про своє ментальне здоров’я та знаходити у собі приховане джерело сили у складні часи. […]

Тренінг

«Мій шлях до ментального здоров’я»

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x