Антифейкова інтелектуальна гра

28 травня 2024 року у бібліотеці ДНЗ «Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області» здобувачі освіти успішно і з користю подолали 4 раунди гри. Учасники гри побачили, як працюють фейки, що  стосуються тверджень про рекорди, які встановила або не встановила Україна і українці, і якими б нам хотілося  пишатися; як за допомогою спеціальної мови нас вводять в оману; порозгадували ребуси, а також вчилися  розрізняти фотофейки, згенеровані штучним інтелектом.

Відповіді учасників оцінювало медіаграмотне, об’єктивне та справедливе журі у складі Наталії Музирі, практичного психолога ліцею та Ніни Івасенко, завідувачки бібліотеки-філіалу № 2 Ніжинської централізованої бібліотечної системи.

Перемогу отримала команда «Пумба», яка набрала 19 балів. Вітання переможцям! Дякуємо всім за участь і робимо висновок: все, що ми бачимо, чуємо та читаємо варто сприймати та оцінювати критично.

Ми вдячні автору Альоні Романюк  і організаторам освітнього курсу “НотаЄнота», який проведений за підтримки Фонду «Партнерство задля стійкості України»!»

Інформаційна година «Геть паління! Ми – здорове покоління!»

28 травня 2024 року у ДНЗ “Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області” відбувся конкурс фахової майстерності за професією “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва” серед майстрів виробничого навчання. Учасники конкурсу мали можливість продемонструвати практичні навички керування трактором. Переможцем конкурсу став майстер виробничого навчання Литвин Микола Борисович.

ІНФОРМАЦІЙНІ МАТЕРІАЛИ З БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ В ЛІТНІЙ ПЕРІОД

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x