Відкриття «Класу безпеки»

22 грудня 2023 року в Ніжинському професійному аграрному ліцеї відбулося відкриття “Класу безпеки”. На захід завітали фахівці Ніжинського районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області Станіслав Паскевич та Руслан Зарва, які ознайомили здобувачів освіти з основами безпеки життєдіяльності та цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя, з правилами пожежної, мінної безпеки, наданням долікарської допомоги та діями людини в надзвичайних ситуаціях. Проєкт «Клас безпеки» реалізовує Міністерство освіти на виконання доручення прем’єр-міністра України щодо створення безпечних умов для учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану.

Інформаційна година «Геть паління! Ми – здорове покоління!»

28 травня 2024 року у ДНЗ “Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області” відбувся конкурс фахової майстерності за професією “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва” серед майстрів виробничого навчання. Учасники конкурсу мали можливість продемонструвати практичні навички керування трактором. Переможцем конкурсу став майстер виробничого навчання Литвин Микола Борисович.

Антифейкова інтелектуальна гра «НотаЄнота. Не дай себе обманути!»

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x