День Героїв в Україні

             23 травня в Україні відзначають День Героїв – борців за свободу країни, починаючи від лицарів Київської Русі і до учасників Революції Гідності, бійців АТО/ООС на Донбасі, нинішніх захисників України – саме такими словами сьогодні розпочала показову годину в режимі онлай класний керівник Ніжинського професійного аграрного ліцею Ольга Гальченко. Вона розповіла юнакам історію свята, вшанували хвилиною мовчання загиблих випускників ліцею. Здобувачі освіти розповідали про те, як їхні батьки і брати наразі героїчно боронять нашу країну від окупантів.  Під час заходу обговорили і те, як потрібно допомагати воїнам та як їх підтримувати.

Інформаційна година «Геть паління! Ми – здорове покоління!»

28 травня 2024 року у ДНЗ “Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області” відбувся конкурс фахової майстерності за професією “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва” серед майстрів виробничого навчання. Учасники конкурсу мали можливість продемонструвати практичні навички керування трактором. Переможцем конкурсу став майстер виробничого навчання Литвин Микола Борисович.

Антифейкова інтелектуальна гра «НотаЄнота. Не дай себе обманути!»

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x