Засідання атестаційної комісії

5 жовтня у ДНЗ « Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області відбулося чергове засідання атестаційної комісії. На порядок денний було винесено два питання:

– Розгляд списку педагогічних  працівників, які підлягають черговій атестації;

– Визначення адреси електронної пошти для подання педагогічними працівниками документів, які свідчать про педагогічну майстерність та/або професійні досягнення.

Питання порядку денного були розглянуті. За результатами засідання ухвалено відповідні рішення.

Інформаційна година «Геть паління! Ми – здорове покоління!»

28 травня 2024 року у ДНЗ “Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області” відбувся конкурс фахової майстерності за професією “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва” серед майстрів виробничого навчання. Учасники конкурсу мали можливість продемонструвати практичні навички керування трактором. Переможцем конкурсу став майстер виробничого навчання Литвин Микола Борисович.

Антифейкова інтелектуальна гра «НотаЄнота. Не дай себе обманути!»

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x