Засідання педагогічної ради

Ось і завершився 2022-2023 навчальний рік. Нелегкий рік як для здобувачів освіти, так і для педагогів.  30 червня 2023 року педагогічний  колектив Ніжинського професійного аграрного ліцею зібрався  на заключне засідання педагогічної  ради  підвести підсумки, проаналізувати роботу  закладу та накреслити основні завдання на найближчий час.

Про результати навчальних досягнень здобувачів освіти із загальноосвітньої, професійно-теоретичної, професійно-практичної підготовки, проведені заходи доповіли методисти Лариса Петрова та Олена Рибак. Результати виховної роботи у ІІ семестрі проаналізувала заступниця директора з НВихР Ліна Карпенко, яка окреслила  проблеми, що виникають при оцінюванні навчальних досягнень учнів та призначенні стипендій. Бібліотекарка Світлана Шень прозвітувала про роботу бібліотеки ліцею за 2022-2023 н.р.

По третьому  питанню виступила заступниця директора з НМР Світлана Корж, яка  поінформувала членів педагогічної ради про результати державної кваліфікаційної атестації та  проаналізувала недоліки, виявлені під час її проведення.

Про підсумки самооцінювання  якості освітньої діяльності за напрямом «Система оцінювання освітньої діяльності учнів»  розповіла методистка Лариса Петрова.  Присутні окреслили основні напрямки покращення системи оцінювання здобувачів освіти у ліцеї  з  урахуванням   вимог компетентнісного підходу.

Члени педагогічної ради  обговорили питання переведення учнів на наступний курс навчання. 

Методистка Олена Рибак доповіла про виконання рішень попередніх педагогічних рад та  виконання  плану  роботи ліцею у 2022-2023 навчальному році.

Виконуючий обов’язки  директора Ніжинського професійного аграрного ліцею  Юрій Єлізаров підвів підсумки  роботи закладу  у 2022 – 2023 навчальному році та перспективи плану освітнього процесу на наступний навчальний рік.

Інформаційна година «Геть паління! Ми – здорове покоління!»

28 травня 2024 року у ДНЗ “Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області” відбувся конкурс фахової майстерності за професією “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва” серед майстрів виробничого навчання. Учасники конкурсу мали можливість продемонструвати практичні навички керування трактором. Переможцем конкурсу став майстер виробничого навчання Литвин Микола Борисович.

Антифейкова інтелектуальна гра «НотаЄнота. Не дай себе обманути!»

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x