Засідання педагогічної ради

27 березня відбулося чергове засідання педагогічної ради Ніжинського професійного аграрного ліцею в режимі онлайн. На засіданні педагогічної ради ліцею обговорювалися наступні питання з порядку денного:

Методистка Олена Рибак зробила аналіз  паспортів  комплексного-методичного забезпечення  предметів професійно-теоретичної підготовки та представила результати конкурсу на кращий електронний паспорт КМЗ.

Про підсумки вивчення   стану викладання предмета “Основи безпеки життєдіяльності” (ОБР) доповіла методистка  Лариса Петрова.

Презентували результати своєї  роботи  у міжатестаційний період  викладачка української мови та літератури  Наталія Єлізарова,  викладач професійно-теоретичної підготовки Михайло Бабко,  викладачка біології Наталія Остапець та  майстер виробничого навчання Юрій Пархоменко.

Заступник з навчально-виховної роботи  Ліна  Карпенко  розповіла про формування правової компетентності здобувачів освіти ліцею  та проаналізувала  ситуацію з цього питання, а також накреслила  перспектив розвитку правової культури ліцеїстів.

Виконуючий обов’язки директора Юрій Єлізаров розповів про те, що Ніжинський професійний аграрний  ліцей – один з переможців конкурсу проектів МОН  # 100 майстерень, що дозволить створити  навчально-практичний центр  аграрних технологій. Були обговорені  актуальні питання життя ліцею та ініціативи від учасників ради.

Інформаційна година «Геть паління! Ми – здорове покоління!»

28 травня 2024 року у ДНЗ “Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області” відбувся конкурс фахової майстерності за професією “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва” серед майстрів виробничого навчання. Учасники конкурсу мали можливість продемонструвати практичні навички керування трактором. Переможцем конкурсу став майстер виробничого навчання Литвин Микола Борисович.

Антифейкова інтелектуальна гра «НотаЄнота. Не дай себе обманути!»

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x