Засідання педагогічної ради

28 червня 2022 року  відбулося засідання педагогічної  ради Ніжинського професійного аграрного ліцею. Порядок денний передбачав розгляд таких питань:

1.Про підсумки навчально-виховної робити у ІІ семестрі.

2. Аналіз підсумків державних кваліфікаційних атестацій.

3.Про переведення учнів на наступний курс навчання.

4. Аналіз  підсумків  самооцінювання  якості освітньої діяльності за напрямом «Освітнє середовище».

5. Про зарахування підвищення кваліфікації.

6. Різне.

Про підсумки виховної роботи у ІІ семестрі прозвітувала заступниця директора з НВихР Ліна Карпенко, яка окреслила  проблеми, що виникають при оцінюванні навчальних досягнень учнів та призначенні стипендій. Про результати навчальних досягнень учнів із загальноосвітньої, професійно-теоретичної, професійно-практичної підготовки доповіла методистка Лариса Петрова, яка наголосила про необхідність  створення сучасного електронного навчального контенту.

По другому питанню виступила заступниця директора з НМР Світлана Корж, яка  поінформувала членів педагогічної ради про результати державної кваліфікаційної атестації та  проаналізувала недоліки, виявлені під час її проведення.

Про підсумки самооцінювання  якості освітньої діяльності за напрямом «Освітнє середовище»  розповіла методистка Лариса Петрова. Присутні окреслили  основні завдання  для  покращення  безпечних та комфортних умов навчання, проживання,  педагогічної діяльності. Члени педагогічної ради  обговорили питання переведення учнів на наступний курс навчання. Викладачам: Кушнір М.А., Хомич В.В., Шевченко Т.І. були зараховані курси підвищення кваліфікації.

 Директор Ніжинського професійного аграрного ліцею  Юрій Єлізаров прозвітував перед трудовим колективом закладу про роботу у 2021-2022 навчальному році. Звіт розміщений на сайті ліцею. На засіданні педради йшлося також про те, як працювати далі, враховуючи труднощі і обмеження воєнного стану, прогнозування плану освітнього процесу на наступний навчальний рік.

Інформаційна година «Геть паління! Ми – здорове покоління!»

28 травня 2024 року у ДНЗ “Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області” відбувся конкурс фахової майстерності за професією “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва” серед майстрів виробничого навчання. Учасники конкурсу мали можливість продемонструвати практичні навички керування трактором. Переможцем конкурсу став майстер виробничого навчання Литвин Микола Борисович.

Антифейкова інтелектуальна гра «НотаЄнота. Не дай себе обманути!»

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x