Показова виховна година

30 листопада 2023 р. класний керівник групи 2303 Максим Кушнір провів показову виховну годину «Свободу не спинити: Революція Гідності». Учасники  заходу обговорили події 2013 року, які спричинили криваві історичні сторінки в історії України; з’ясували значення вислову «небесна сотня», зачитували патріотичні поезії, з’ясовували значення «свобода»,  «гідність». На завершення пограли у гру «Непідкупність». Максим Анатолійович наголосив, що ми, українці, повинні любити свою Батьківщину не за те, що вона велика, а за те, що вона наша. А іще треба робити усе для того, щоб зробити свою країну привабливою для життя, а для цього треба мати звичайну людську гідність.

Інформаційна година «Геть паління! Ми – здорове покоління!»

28 травня 2024 року у ДНЗ “Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області” відбувся конкурс фахової майстерності за професією “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва” серед майстрів виробничого навчання. Учасники конкурсу мали можливість продемонструвати практичні навички керування трактором. Переможцем конкурсу став майстер виробничого навчання Литвин Микола Борисович.

Антифейкова інтелектуальна гра «НотаЄнота. Не дай себе обманути!»

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x