Практичне заняття з елементами тренінгу

 18 квітня 2024 року  в ДНЗ «Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області» представники екстреної медичної допомоги провели для здобувачів освіти практичне заняття з елементами тренінгу з надання першої невідкладної допомоги. На прикладі навчального манекена показали, як проводити серцево-легеневу реанімацію, ознайомили із порядком та правилами зупинки кровотечі, показали прийоми, направлені на відновлення прохідності дихальних шляхів ( прийом Геймліха). Здобувачі освіти спробували себе у накладанні турнікету, джгута, виконанні непрямого масажу серця. Сподіваємось, що отримані компетентності надання домедичної допомоги допоможуть врятувати чиєсь життя. Щиро дякуємо медикам за корисну інформацію та практичні поради.

Інформаційна година «Геть паління! Ми – здорове покоління!»

28 травня 2024 року у ДНЗ “Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області” відбувся конкурс фахової майстерності за професією “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва” серед майстрів виробничого навчання. Учасники конкурсу мали можливість продемонструвати практичні навички керування трактором. Переможцем конкурсу став майстер виробничого навчання Литвин Микола Борисович.

Антифейкова інтелектуальна гра «НотаЄнота. Не дай себе обманути!»

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x