Робота представників Центру життєстійкості «Місце сили» зі здобувачами освіти

    Протягом 14 – 16 листопада 2023 р. в Ніжинському професійному аграрному ліцеї проходив цикл заходів, які проводили психологи та тренери Центру життєстійкості «Місце сили», що функціонує в Ніжині  в межах проєкту #EU4Recovery. Катерина Пилипенко, Альона Корабель та Олександр Заболотній працювали зі здобувачами освіти на такі теми: гендерні стереотипи, стереотипи мислення та їх корекція, види насильства, ознаки здорових стосунків, куди звернутися в разі домашнього насильства; виконували багато різноманітних вправ. Усі учасники просвітницьких заходів отримали цікаву і корисну інформації на актуальні для сьогодення теми.

⭕️Ініціативу зі створення центрів життєстійкості «Місце сили» у місті Ніжин впроваджує ГО «Клуб рибалок України» та ГО «Лабораторія ініціативної молоді» за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, та UNDP, Програми розвитку ООН в Україні, в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

⭕️Проєкт #EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні впроваджує UNDP Ukraine / ПРООН в Україні із залученням UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення та UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу. European Union in Ukraine.

Інформаційна година «Геть паління! Ми – здорове покоління!»

28 травня 2024 року у ДНЗ “Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області” відбувся конкурс фахової майстерності за професією “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва” серед майстрів виробничого навчання. Учасники конкурсу мали можливість продемонструвати практичні навички керування трактором. Переможцем конкурсу став майстер виробничого навчання Литвин Микола Борисович.

Антифейкова інтелектуальна гра «НотаЄнота. Не дай себе обманути!»

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x