Тиждень англійської мови           

З 12.02 по 16.02 у дистанційному форматі пройшов тиждень англійської мови, усі заходи і посилання до них знаходилися у вільному щоденному доступі на віртуальній дошці Miro.

https://miro.com/app/board/uXjVNu5FQEo=/ Згідно плану у понеділок 12.02 з групами 2306,2301,2103, 2303,2105 окремо  було проведено викладачкою Калініченко Н.М. у застосунку ZOOM цікаву вікторину  „ I love my Motherland“, де здобувачі освіти змагалися у знаннях про рідну Україну. У вівторок вчилися виготовляти чарівні валентинки і у ZOOMi переконувалися у силі всеперемагаючої почуття кохання і брали участь у розважальному quizz здобувачі освіти груп 2203,2304,2101,2302,2202.У середу провели Фотовернісаж світлин домашніх улюбленців ліцеїстів, адже 14 лютого у Великій Британії власники домашніх тваринок проявляють свою любов і цим чарівним істотам! Також дивилися онлайн фільм , мовою оригіналу з подальшим обговоренням «Міст у Терабітію», який зачепив багато почуттів наших ліцеїстів.У четвер відбулося засідання  «Літературної кавʼярні вдома», учні у форматі флешмобу декламували любовні поезії англійською мовою! У пʼятницю викладачка англійської мови Шевченко Т.І. провела інтелектуально- розважальну гру у групі 2105 „The star of love in the heart“ Також у здобувачів освіти групи 2305 була можливість проявити кмітливість і знання з теми „Cinema“ у цікавій грі, яку провела викладачка англійської Самойлович В.В.

Інформаційна година «Геть паління! Ми – здорове покоління!»

28 травня 2024 року у ДНЗ “Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області” відбувся конкурс фахової майстерності за професією “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва” серед майстрів виробничого навчання. Учасники конкурсу мали можливість продемонструвати практичні навички керування трактором. Переможцем конкурсу став майстер виробничого навчання Литвин Микола Борисович.

Антифейкова інтелектуальна гра «НотаЄнота. Не дай себе обманути!»

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x