Тиждень безпеки дорожнього руху

З 13.11.2023р.по 17.11.202р. у Ніжинському професійному аграрному ліцеї проходив тиждень безпеки дорожнього руху, мета якого була спрямована на підвищення безпеки на дорогах в умовах воєнного стану, виховання відповідальності за своє життя та життя оточуючих людей. Тиждень відкрив викладач ПДР Микола Карпусь, який  надав здобувачам освіти 10 корисних порад щодо безпечного руху під час воєнного стану та нагадав   про особисту відповідальність за поведінку на дорозі. У рамках предметного тижня викладач ПДР Михайло Бабко провів показовий урок під час якого розвинув компетентності здобувачів освіти щодо дій водія при ДТП. Відпрацюванню навичок безпечної поведінки у разі виявлення мінно-вибухових предметів та надання першої медичної допомоги при ДТП сприяли заходи: «Мінно-вибухові предмети на дорозі» , «Знаємо та діємо», які підготувала і провела викладачка ОБР Ольга Гальченко. Майстер в/н Олександр Кривенко продемонстрував  прийоми безпечного водіння в негоду під час майстер-класу «Водіння в екстремальних умовах». Здобувачі освіти ліцею долучились до фото-квесту «Небезпечні перехрестя мого міста» та створили  мапу небезпечних перехресть.

Інформаційна година «Геть паління! Ми – здорове покоління!»

28 травня 2024 року у ДНЗ “Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області” відбувся конкурс фахової майстерності за професією “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва” серед майстрів виробничого навчання. Учасники конкурсу мали можливість продемонструвати практичні навички керування трактором. Переможцем конкурсу став майстер виробничого навчання Литвин Микола Борисович.

Антифейкова інтелектуальна гра «НотаЄнота. Не дай себе обманути!»

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x