Тиждень біології та  географії

З 2 по 6 грудня у Ніжинському професійному аграрному ліцеї був проведений предметний тиждень біології та географії, присвячений продуктам харчування. Тиждень висвітлював кулінарні особливості країн світу, історію походження найвідоміших страв, був спрямований на розвиток здоров’язбережувальних компетенцій здобувачів освіти.

Викладачка біології Наталія  Остапець  провела низку  дискусій, де були обговорені питання користі сиру, пряностей, чаю  та сала для здоров’я людини, історії походження цих продуктів, цікаві факти про тютюнопаління. Усі матеріали бесід розміщені на віртуальній дошці Padlet.

Для мешканців гуртожитку викладачка  Євгенія Поплавська  провела позаурочний захід “Подорож Європейською кухнею”. Під час  віртуальної подорожі  по країнах Європи здобувачі освіти  познайомились  з національними особливостями приготування їжі європейської кухні, працювали в командах над створенням колажів зі страв обраних країн.

 Усі заходи пройшли цікаво, пізнавально та динамічно.

06 листопада психологиня Наталія Музиря провела годину спілкування «Гендерна рівність». Метою заходу було формування в учнів уявлення про рівні права та можливості чоловіків і жінок, виховання поваги до особистості незалежно від статті, а також подолання гендерних стереотипів. Під час заняття учні активно обговорювали поняття «гендер», «рівність», «толерантність» брали участь у вправах «Стереотип чи факт», переглядали […]

У сучасному світі медіаграмотність є однією з найважливіших компетентностей, адже саме від уміння критично сприймати інформацію залежить безпека та свідомість кожної людини. Студенти Ніжинського професійного аграрного ліцею  разом з викладачами інформатики  Наталією Балабайко та Максимом Кушніром активно долучилися до заходів Всеукраїнського тижня медіаграмотності, який проходив під гаслом «Думай. Перевіряй. Дій відповідально!» Протягом тижня студенти брали […]

У Ніжинському професійному аграрному ліцеї пройшов тиждень української мови та літератури, який розпочався з написання Радіодиктанту національної єдності, до якого долучилися працівники ліцею. Цікавим продовженням стали «Філологічні посиденьки», де жваво обговорювали організацію заходів в умовах сьогодення, ділилися досвідом, ідеями, смакували автентичні українськими стравами, знайомились зі звичаями та традиціями різних регіонів України. Викладачі-філологи підготували ряд заходів […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x