Професійний кухар, як диригент, успіх якого залежить не тільки від його знань і досвіду, але і від особливого таланту та чуття. Тож свої кулінарні таланти показали педагоги та здобувачі освіти Ніжинського професійного аграрного ліцею під час тижня професій кухарів і кондитерів. Розпочався тиждень майстер- класом з приготування страви автентичної української кухні- качаної каші, який провела викладачка професійно- теоретичної підготовки Світлана Деружинська. Майстрині виробничого навчання підготували смачні майстер-класи : Ольга Кіриченко з приготування синабонів та зефіру, Інна Гожа з приготування меренгового рулету. Серед здобувачів освіти були проведені цікаві конкурси «Володар смаку» та «Найкраща кутя заради життя» (Юлія Гриценко), «Найсмачніший пиріг» та конкурс плакатів (Юлія Єрмак). Здобувачі освіти також поділилися своїм першим досвідом – готували піцу та вафельні трубочки. Навіть тривоги та повідомлення про замінування закладу не вплинули на справжнє свято кулінарного мистецтва !


