Тиждень професії «Кухар. Кондитер»

З 14.10.2024р. по 18.10.2024 р. у Ніжинському професійному аграрному ліцеї проходив тиждень професії «Кухар. Кондитер» присвячений  Міжнародному дню кухаря і кулінара.  Тиждень розпочався електронним квестом з предметів професійно-теоретичної підготовки підготовлений Світланою Деружинською. Майстриня Ольга Кіриченко ознайомила здобувачів освіти з особливостями приготування тістечок «Шу». Цікаво та інформативно пройшла  презентація сучасного устаткування (термомікс), який провів майстер в/н Олексій Коваль. До Всесвітнього дня здорового харчування  майстриня в/н Дар’я  Сиверин підготувала презентацію страв за Євгенієм Клопотенком. Професійні компетентності з приготування страви «Омлет Пуляр» закріпили на практиці здобувачі освіти 2408 групи під керівництвом майстрині  в/н Юлії Єрмак. Тиждень завершився майстер-класом з приготування та розпису медових пряників, який провела викладачка Світлана Деружинська. Дегустація приготовлених страв стала смачним і приємним закінченням кожного заходу.

06 лютого 2025 р. до Дня безпечного інтернету класний керівник групи 2303 Максим Кушнір провів зі своїми вихованцями показову виховну годину «Обережно! Кібершахраї». В ході заходу було обговорено актуальні для сьогодення питання: кібербезпека та кібербулінг. Максим Анатолійовчи пояснив здобувачам освіти, як зловмисники зламують акаунти та які є інструменти захисту від цього. Продемонстрував особливості користування платформою […]

З 20 по 24 січня на базі ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» відбулося стажування педагогічних працівників Ніжинського професійного аграрного ліцею. Викладач Деружинська Світлана Михайлівна підтвердила кваліфікацію «Кухар 5 розряду», а майстер виробничого навчання Єрмак Юлія Валеріївна – «Кухар 4 розряду». Під час  стажування педагоги вдосконалили професійні компетентності, ознайомилися з новітніми виробничими […]

У сучасному освітньому процесі оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти є важливим інструментом не лише для підбиття підсумків, а й для мотивації, розвитку критичного мислення та самостійності. Саме цій темі було присвячене чергове засідання школи молодого педагога, яке відбулося 31 січня 2025 року. Методист Лариса Петрова нагадала учасникам заходу  ключові аспекти оцінювання, зокрема традиційні та сучасні […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x