Тренування з пожежної безпеки

16 квітня  2024 року в державному навчальному закладі «Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області» відбулося об’єктове навчання (тренування) з пожежної безпеки.        

       Метою навчання (тренування) булоудосконалення   колективом  ліцею та учнями теоретичних знань і практичних навичок щодо дій в умовах надзвичайних і екстремальних ситуацій.

      Згідно плану заходів , попередньо були проведені заняття в групах учнів з тем «Дії людини при виникненні пожежі», «Як правильно гасити пожежу», «Індивідуальні засоби захисту органів дихання, правила користування ними», «Хімічні сильнодіючі речовини, правила захисту від них» та інше.

      На практичному занятті було відпрацьовано дії учнів та співробітників при сигналі «Увага всім», евакуація  учнів та працівників з приміщень навчального закладу, гасіння пожежі ручними засобами пожежогасіння , евакуація учнів в протирадіаційне укриття, використання індивідуальних засобів захисту органів дихання.

Інформаційна година «Геть паління! Ми – здорове покоління!»

28 травня 2024 року у ДНЗ “Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області” відбувся конкурс фахової майстерності за професією “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва” серед майстрів виробничого навчання. Учасники конкурсу мали можливість продемонструвати практичні навички керування трактором. Переможцем конкурсу став майстер виробничого навчання Литвин Микола Борисович.

Антифейкова інтелектуальна гра «НотаЄнота. Не дай себе обманути!»

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x