Фестиваль професій «SkillFest»

28 вересня 2023 року представники Ніжинського професійного аграрного ліцею взяли участь у профорієнтаційному заході «Фестиваль професій Skill Fest», який проходив на подвір’ї Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Організатором даної події є Центр життєстійкості. Здобувачі освіти з професії «Кухар. Кондитер» разом із майстром в/н Юлією Єрмак провели майстер-клас «Виготовлення кумедних звірят із маршмелоу». Ці фігурки можна використовувати для оздоблення кондитерських виробів. Здобувач освіти з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» розповідав майбутнім абітурієнтам про інструменти, які потрібні для ремонту автомобіля. Заступник директора з НВих роботи Ліна Карпенко домовилася про співпрацю з керівницею Центру життєстійкості Катериною Пилипенко, методист Олена Рибак розповідала школярам про особливості навчання в ліцеї. Гостями заходу були учні 9-их класів загальноосвітніх шкіл міста Ніжина. Вони мали змогу познайомитися зі світом професій і обрати ту, яка припала до душі.

Інформаційна година «Геть паління! Ми – здорове покоління!»

28 травня 2024 року у ДНЗ “Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області” відбувся конкурс фахової майстерності за професією “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва” серед майстрів виробничого навчання. Учасники конкурсу мали можливість продемонструвати практичні навички керування трактором. Переможцем конкурсу став майстер виробничого навчання Литвин Микола Борисович.

Антифейкова інтелектуальна гра «НотаЄнота. Не дай себе обманути!»

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x