Тренування з пожежної безпеки

16 квітня  2024 року в державному навчальному закладі «Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області» відбулося об’єктове навчання (тренування) з пожежної безпеки.        

       Метою навчання (тренування) булоудосконалення   колективом  ліцею та учнями теоретичних знань і практичних навичок щодо дій в умовах надзвичайних і екстремальних ситуацій.

      Згідно плану заходів , попередньо були проведені заняття в групах учнів з тем «Дії людини при виникненні пожежі», «Як правильно гасити пожежу», «Індивідуальні засоби захисту органів дихання, правила користування ними», «Хімічні сильнодіючі речовини, правила захисту від них» та інше.

      На практичному занятті було відпрацьовано дії учнів та співробітників при сигналі «Увага всім», евакуація  учнів та працівників з приміщень навчального закладу, гасіння пожежі ручними засобами пожежогасіння , евакуація учнів в протирадіаційне укриття, використання індивідуальних засобів захисту органів дихання.

10 жовтня – День ментального здоров’я. Здобувачі освіти ДНЗ “НПАЛЧО”, під керівництвом психологині Наталії Музирі та за сприянням викладачки Наталії Калініченко відзначили цей день піклуванням про психологічний стан та долучилися до Всеукраїнського флешмобу – практики “Моментал” – момент турботи про себе.

10. 10. 24 психологом ДНЗ «НПАЛЧО» було проведено годину спілкування з елементами тренінгу на тему “Ти як? Ментальне здоров’я» Захід присвячений Всесвітньому дню психічного здоров’я. В наш час культура ментального здоров’я важлива, як ніколи. Учні набули навички подолання стресу, навчились піклуватися про своє ментальне здоров’я та знаходити у собі приховане джерело сили у складні часи. […]

Тренінг

«Мій шлях до ментального здоров’я»

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x