19.12.2024
У рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, в межах ініціативи «Кулінарні Хаби”. Навчання майстрів-тренерів», що реалізується Громадською організацією «Cult Food», за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE на базі Навчально-практичного центру з підготовки кадрів для сфери громадського харчування Ніжинського професійного аграрного ліцею відбувся другий етап практичного навчання. Під керівництвом досвідчених тренерів Юлії Єрмак та Ольги Курченко […]
18 грудня 2024 р. представниці волонтерського руху та Центру життєстійкості провели зі здобувачами освіти Ніжинського професійного аграрного ліцею тренінг «Ми формуємо команду». Тренерки пояснили учасникам заходу від чого залежить ефективність та результативність роботи людини під час виконання своїх професійних обов’язків на робочому місці, з’ясували характерні риси формального та неформального лідера, виконали низку вправ на формування […]